Servicii de Traduceri - Traducere ADONIS GRUP

Servicii de Traducere: traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri de specialitate

servicii de traduceri

Traduceri si servicii specializate | Intreaga gama de servicii anexe traducerilor | Servicii de Calitate


Serviciile noastre de Traduceri

Intr-un mediu de afaceri dominat frecvent de competitie, comunicare urgenta, termene limita si nevoie de flexibilitate, comunicarea rapida si eficienta este cheia succesului nostru. Oferind cele mai bune servicii de traducere si interpretare, noi va putem facilita comunicarea cu partenerii dumneavoastra de afaceri.

Va oferim traduceri si servicii de un inalt grad calitativ (traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri generale, traduceri juridice, traduceri economice, traduceri tehnice, traduceri medicale, alte tipuri de traduceri, servicii de revizuire) servicii de tehnoredactare in limba romana si in diverse limbi straine: limba engleza, germana, franceza, spaniola, greaca etc.

Asiguram atat consultanta de specialitate cat si intreaga gama de servicii de legalizari, supralegalizari, apostile, supralegalizari specifice pt fiecare stat, membru sau nu al Conventiei de la Haga (vize de la Min. Sanatatii, Min. Invatamantului, Min. de Externe etc) cu rezolvare punctuala in pachet complet pentru fiecare solicitare a clientilor nostri.


servicii si traduceri

Traduceri autorizate

Traducerile actelor oficiale (contracte, opinii juridice, rapoarte, bilanturi, acte constitutive, corespondenta oficiala, acte de stare civila, sentinte, diplome) sunt atribuite numai traducatorilor autorizati de Ministerul Justitiei.

servicii treduceri 2

Traduceri tehnice

Manualele, brosurile, studiile de fezabilitate au nevoie de o traducere de calitate. Combinand experienta cu aptitudinile lingvistice, traducerile tehnice efectuate de noi se impun prin acuratete si profesionalism.

servicii treduceri 3

Traduceri legalizate

Fiind executate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, traducerile noastre pot fi legalizate. Ne putem ocupa si de legalizarea traducerilor documentelor dumneavoastra in numarul de exemplare dorit.

servicii traduceri 4

Traduceri urgente

Intelegem nevoia de traduceri urgente si ne conformam intotdeauna cerintelor clientului. Apelati cu incredere la noi si va asiguram ca veti fi impresionati atat de promptitudine, cat si de calitatea serviciilor oferite.

Servicii Traduceri, Servicii Traducere

Servicii specializate de traducere in/din majoritatea limbilor europene:

traduceri engleza, traduceri franceza, traduceri spaniola, traduceri portugheza, traduceri italiana, traduceri germana, traduceri rusa, traduceri bulgara, traduceri ucraineana, traduceri maghiara, traduceri sarba, traduceri slovaca etc.

Traduceri si servicii specializate:

- traduceri juridice: legislatie europeana, texte juridice, norme europene;
- traduceri tehnice (domeniul energetic, electric, constructii, industria petroliera, industria automobila, etc.): caiete de sarcini, manuale de utilizare, procese-verbale, licente, instructiuni tehnice;
- traduceri IT (programe software, manuale de utilizare, etc);
- traduceri medicale si farmaceutice: prezentari de produse farmaceutice si medicale, industrie farmaceutica si medicala;
- traduceri economice (contabile, bancare, financiare, comerciale)

SUS